مجله آنلاین درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ نويسندگان دو شنبه 3 اسفند 1394برچسب:اموزش اشپزی : روش تهیه دلمه ای متفاوت و مقوی, :: 12:21 :: نويسنده : ava
اموزش اشپزی : روش تهیه دلمه ای متفاوت و مقویدلمه سیراب شیردان یکی از غذاهای محلی استان لرستان است. مواد لازم :
سبزی معطر مخصوص دلمه ( ترخون، مرزه، نعناع، جعفری و پیازچه ) طرز تهیه : سیرابی را به اندازه تقریبی 15 در 15سانت برش بزنید. مقداری ادویه به آن اضافه کنید و ربگوجه را با آن تفت دهید و پنج لیوان آب روی آن بریزید. وقتی آب آن به یک لیوان رسید و به صورت سس غلیظ در آمد و سیرابی پخته شد، دلمهها را در دیس مناسبی بکشید. در صورت تمایل چند پاچه گوسفند را در قابلمه بگذارید و بپزید و دلمهها را داخل آن بگذارید و همزمان با هم بپزید در این صورت طعم متفاوتی خواهید داشت. این دلمه بسیار مغذی است. منبع : چهاردیواری نظرات شما عزیزان: پيوندها
تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان online و آدرس avazak20.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد. |
|||||||||||||||||||||||
|