آموزش پخت کیک نارگیلی
مجله آنلاین

 

آموزش پخت کیک نارگیلی

کافیست یکبار این کیک خوشمزه ی نارگیلی را درست کنید تا عاشق آن شوید.

زمان پخت :

۱ ساعت و ۲۰ دقیقه

 

مواد لازم جهت پخت کیک نارگیلی :

۴/۱ پیمانه نارگیل ورقه شده و شیرین شده
۱ پیمانه خامه ( شیرینی پزی ) سنگین ،‌ زده شده
۲ پوند کیک ، معادل ۹۰۸/۰ کیلوگرم ، هر کدام حدود ۱۱ مثقال
۲ پیمانه پودینگ وانیلی

دستور پخت :

۱- فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید . نارگیل را روی سینی مخصوص فر پخش کرده و آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نارگیل ها طلایی شوند ، طی زمان پخت ، سینی را به طور نیمه گرفته و آن را تکان دهید . سپس ظرف را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود .
۲- در یک کاسه سایز متوسط ، به آرامی خامه زده شده و پودینگ را با هم مخلوط کنید . هر کدام از کیک ها را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کنید ، سپس هرکدام از دو نیم را به صورت افقی به ۳ لایه ی ۲/۱ اینچی ( ۲۷۰/۱ سانتیمتر) برش بزنید .
۳- یک ظرف مربع شکل ۲۰ در ۲۰ سانتی متری را با ۴ تکه از این کیک ها پر کنید و یک لایه درست کنید . ۱ پیمانه از مخلوط پودینگ را روی آن بریزید و آنها را روی کیک پخش کنید . همین کار را تکرار کنید تا ۳ لایه درست شود در نهایت روی آنرا دوباره مخلوط پودینگ بریزید . ۱ ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید . روی نارگیل های برشته شده را تزئین کنید و سرو کنید.
انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات  seemorgh.com

گردآوری: پارس 98


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 375
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 376
بازدید ماه : 554
بازدید کل : 34771
تعداد مطالب : 525
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1